Επιστροφές

Η πολιτική μας διαρκεί 30 ημέρες. Εάν έχουν περάσει 30 ημέρες από την αγορά σας, δυστυχώς, δεν μπορούμε να σας προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων ή ανταλλαγή.

Για να δικαιούστε επιστροφή, το προϊόν σας πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο και στην ίδια κατάσταση που το παραλάβατε. Πρέπει επίσης να βρίσκεται στην αρχική συσκευασία.

Για να ολοκληρώσουμε την επιστροφή σας, χρειαζόμαστε απόκομμα απόδειξης ή απόδειξη αγοράς. Μην στείλετε την αγορά σας πίσω στον κατασκευαστή.

Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις όπου γίνονται δεκτές μόνο μερικές επιστροφές χρημάτων (εάν είναι εφικτό)
Οποιοδήποτε αντικείμενο δεν είναι στην αρχική του κατάσταση είναι κατεστραμμένο ή λείπουν εξαρτήματα για λόγους που δεν οφείλονται σε λάθος μας

- Οποιοδήποτε αντικείμενο επιστρέφεται περισσότερες από 30 ημέρες μετά την παράδοση

Επιστροφές Χρημάτων (εάν είναι εφικτό)

Μόλις ληφθεί και επιθεωρηθεί η επιστροφή σας, θα σας στείλουμε ένα email για να σας ειδοποιήσουμε ότι λάβαμε το επιστρεφόμενο προϊόν. Θα σας ειδοποιήσουμε επίσης για την έγκριση ή την απόρριψη της επιστροφής χρημάτων σας.

Εάν εγκριθεί, τότε η επιστροφή χρημάτων θα διεκπεραιωθεί και μια πίστωση θα εφαρμοστεί αυτόματα στην πιστωτική σας κάρτα ή στον αρχικό τρόπο πληρωμής, εντός ορισμένου χρονικού διαστήματος ημερών.

Καθυστερημένες ή ελλιπείς επιστροφές χρημάτων (εάν είναι εφικτό)

Εάν δεν έχετε λάβει ακόμη επιστροφή χρημάτων, ελέγξτε αρχικά ξανά τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την εταιρεία της πιστωτικής σας κάρτας καθώς μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος μέχρι να γίνει επίσημα η επιστροφή χρημάτων.

Στη συνέχεια, επικοινωνήστε με την τράπεζά σας. Υπάρχει συχνά κάποιος χρόνος επεξεργασίας πριν από τη πραγματοποίηση μιας επιστροφής χρημάτων.

Εάν τα έχετε κάνει όλα αυτά και δεν έχετε λάβει ακόμα την επιστροφή χρημάτων, επικοινωνήστε μαζί μας στο didier@didierlab.gr

Προϊόντα σε έκπτωση (εάν είναι εφικτό)

Μόνο τα προϊόντα σε κανονικές τιμές μπορούν να επιστραφούν, δυστυχώς, τα προϊόντα με έκπτωση δεν μπορούν να επιστραφούν.

Αλλαγές (εάν είναι εφικτό)

Αντικαθιστούμε αντικείμενα μόνο εάν είναι ελαττωματικά ή κατεστραμμένα. Εάν θέλετε να το αλλάξετε με ίδιο προϊόν, στείλτε μας ένα email στο didier@didierlab.gr.

Δώρα

Εάν το αντικείμενο επισημάνθηκε ως δώρο κατά την αγορά και αποστολή απευθείας σε εσάς, θα λάβετε μια πίστωση δώρου για την αξία της επιστροφής σας. Μόλις παραληφθεί το επιστρεφόμενο αντικείμενο, θα σας σταλεί ταχυδρομική δωροεπιταγή.

Εάν το προϊόν δεν επισημάνθηκε ως δώρο κατά την αγορά ή αν ο δωρητής έστειλε την παραγγελία στον εαυτό του για να σας τη δώσει αργότερα, θα στείλουμε μια επιστροφή χρημάτων στον δωρητή και θα μάθει για την επιστροφή σας.


Μεταφορικά

Για να επιστρέψετε το προϊόν σας, θα πρέπει να ταχυδρομήσετε το προϊόν σας στον FAO: Laboratoires Didier SASU 25 rue Keller, 75011 Paris - France

Θα είστε υπεύθυνοι για την πληρωμή των εξόδων αποστολής για την επιστροφή του αντικειμένου σας. Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται. Εάν λάβετε επιστροφή χρημάτων, το κόστος αποστολής θα αφαιρεθεί από την επιστροφή χρημάτων.

Ανάλογα με τον τόπο διαμονής, ο χρόνος που μπορεί να χρειαστεί για να φτάσει το προϊόν που θέλετε να αλλάξετε μπορεί να διαφέρει.


Εάν αποστέλλετε ένα αντικείμενο αξίας άνω των 75 GBP, θα πρέπει να εξετάσετε το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία αποστολής με δυνατότητα παρακολούθησης ή να αγοράσετε ασφάλεια αποστολής. Δεν εγγυόμαστε ότι θα λάβουμε το επιστρεφόμενο προϊόν σας.