PREMIUM ΥΓΡΟ ΤΖΕΛ - ΕΙΝΑΙ ΤΖΕΛ ΔΟΜΗΣΗΣ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ!

Το Premium Liquid Gel είναι πραγματικά ένα προϊόν που δεν μοιάζει με κανένα άλλο, αλλά τι κάνει το Premium Liquid Gel ξεχωριστό από τα άλλα τζελ;! 🤔

Αρχικά, η εμφάνιση και η συνοχή του προϊόντος μοιάζει περισσότερο με αυτή του βερνικιού νυχιών ή ακόμα και της χοντρής βάσης! Το Premium Liquid Gel γνωστό ως Τζελ Δόμησης σε μπουκάλι, είναι το μόνο τζελ που κυκλοφορεί στην αγορά σε μπουκάλι με πινέλο. Αυτή η δυνατότητα από μόνη της καθιστά εξαιρετικά εύκολη την εργασία, καθώς δεν απαιτεί άλλα εργαλεία για τη χρήση του προϊόντος! Το Premium Liquid Gel εφαρμόζεται σαν βερνίκι αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα τζελ! Φοβερο!

Οι τεχνίτες νυχιών λατρεύουν το Premium Liquid Gel καθώς διαθέτει πιο υγρή σύσταση σε σύγκριση με αυτή των συμβατικών τζελ.Η εργασία με το Liquid Gel γίνεται δύο φορές πιο γρήγορα! Αυτό μας αρέσει, σωστά;

Όχι μόνο αυτό, αλλά έχει κι άλλα πλεονεκτήματα! Το Premium Liquid Gel είναι ένα αυτοεπιπεδούμενο προϊόν! Δεν διαρρέει ούτε τρέχει. Το τζελ γεμίζει επίσης τυχόν ανωμαλίες, χτυπήματα ή ανομοιομορφίες στα νύχια! Το γέμισμα είναι σχεδόν περιττό με αυτό το προϊόν. Το αγαπάμε γιατί μας διευκολύνει όταν χρησιμοποιούμε αυτό το προϊόν! 😍

Το τρελό είναι ότι τα πλεονεκτήματα αυτού του προϊόντος δεν τελειώνουν με την εξαιρετικά εύκολη χρήση του! Το Premium Liquid Gel δεν θερμαίνεται κάτω από λάμπα, δεν υπάρχει η άβολη αίσθηση που όλοι γνωρίζουμε και φοβόμαστε!

 

Το Premium Liquid Gel είναι το μόνο τζελ που διαλύεται!

Γνωρίζουμε ότι αυτό μπορεί να ακούγεται δύσκολο να το πιστέψουμε, αλλά είναι αλήθεια! Αυτό το φανταστικό προϊόν δεν χρειάζεται να αφαιρεθεί, επομένως είναι εξαιρετικό τόσο για αρχάριους όσο και για ειδικούς! Δεν χρειάζεται να είστε ειδικός με τροχό για να αφαιρέσετε αυτό το προϊόν!

 

Μην ανησυχείτε, εξακολουθεί να είναι τόσο ισχυρό και αξιόπιστο όσο τα παραδοσιακά τζελ!

Το Premium Liquid Gel είναι ισχυρό και ανθεκτικό. Όχι μόνο είναι εξαιρετικό για την ενδυνάμωση των νυχιών που μπορεί να είναι επιρρεπή σε σπάσιμο,αλλά, με αυτό το προϊόν, μπορεί να δημιουργηθεί επέκταση νυχιών έως και 5 mm! Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να ανακατασκευάσετε ένα σπασμένο ή ραγισμένο νύχι, να ενισχύσετε το νύχι προς τα πάνω και να το σχηματίσετε!

Λόγω του ότι δεν γκριζάρει, μειώνει ή εξαλείφει σημαντικά τις αλλεργικές αντιδράσεις, ενώ είναι επίσης απόλυτα συμβατό με όλα τα άλλα τζελ και πολυτζελ.

Xρήση:

Προετοιμάστε την πλάκα νυχιών

Εφαρμόστε ένα καλούπι εάν είναι απαραίτητο

Φροντίστε να καλύψετε το νύχι με τη βάση. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε βερνίκι gel ή βάση gel.

Διαμορφώστε το νύχι με το Liquid gel

Πολυμερισμός - 30-60 sec. LED / 120 δευτ. Λάμπα UV. Ελάχιστη ισχύς 36w

Δεν είναι απαραίτητο να καθαρίσετε το στρώμα διασποράς

Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με στυλ με βερνίκι τζελ από τη σειρά Studios της επιλογής σας ή αφήστε όπως είναι με τα φυσικά διακριτικά του χρώματα.