Η ΦΥΣΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΤEΪΟΔΕΝΤΡΟΥ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Προσθέστε την πιο θρεπτική και ενυδατική νότα περιποίησης στην καθημερινή σας ρουτίνα ομορφιάς για τη βέλτιστη υγεία των νυχιών. Το Didier Lab Λάδι Επωνυχίων με Εκχυλίσματα Τσαγιού βοηθά στην αποκατάσταση και διατήρηση υγιών επωνυχίων.

 

Το έλαιο τεϊόδεντρου προέρχεται από τα φύλλα του Melaleuca alternifolia, ενός μικρού δέντρου που προέρχεται από το Κουίνσλαντ και τη Νέα Νότια Ουαλία. Οι ιθαγενείς Αυστραλοί συνθλίβουν τα φύλλα τεϊόδεντρου για να εξάγουν το λάδι για να το χρησιμοποιήσουν στην παραδοσιακή ιατρική για αιώνες.

Εκτός από τη θεραπεία των σκληρών επιδερμίδων, το θαυματουργό αυτό προϊόν βοηθά επίσης στην καταπολέμηση των εύθραυστων και αποχρωματισμένων νυχιών. Το λάδι είναι ένας ασφαλής και υπέροχος τρόπος για να επιτύχετε την προστασία των νυχιών μοναδικά και να διατηρήσετε την υγιή κατάσταση τους.

Απλώστε μια σταγόνα από αυτό το ελιξήριο στα νύχια και κάντε μασάζ. Η καθημερινή χρήση του λαδιού βοηθά στη διατήρηση της μέγιστης υγρασίας, ενώ αποτρέπει το σκάσιμο και το ξεφλούδισμα των τραχιών επιδερμίδων.

Δωστε έμφαση στα περιποιημένα και υγιή νύχια αυτή την άνοιξη και όχι μόνο όταν είναι καλυμμένα με χρώματα gel!