ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ DIDIER LAB EXTRA BOND PRIMER

Έχετε πρόβλημα όπως πολλοί άνθρωποι εκεί έξω και υποφέρετε από ξηρά, εύθραυστα, αδύναμα και σπασμένανύχια; Είμαστε εδώ, το είχαμε κι εμείς ! Όλα αυτά τα προβλήματα εξαφανίστηκαν όταν ξεκινήσαμε να χρησιμοποιούμε αυτό το απολύτως απίστευτο προϊόν!

ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ DIDIER LAB EXTRA BOND FREE PRIMER! 😍

Γνωρίζουμε ότι πιθανότατα έχετε ακούσει για ένα εκατομμύριο προϊόντα που ισχυρίζονται ότι διατηρούν τα νύχια σας υγιή, αλλά μπορούμε να εγγυηθούμε 100% για αυτό το φανταστικό προϊόν. Όχι μόνο βοηθά στην αποκατάσταση ενός αδύναμου και εύθραυστου νυχιού, αλλά το εμπλουτίζει και με πολλές βιταμίνες για να το αποκαταστήσει!

Πώς λειτουργεί το Extra Bond Acid-Free Primer;

Το Extra Bond Nail Repair λειτουργεί με δύο τρόπους. Το προϊόν περιέχει οξικό αιθυλεστέρα που στεγνώνει (απολιπαίνει) την πλάκα του νυχιού και ταυτόχρονα προστατεύει το νύχι από το στέγνωμα (αφυδάτωση) που προκαλείται από την τακτική χρήση όξινων διαλυμάτων. Επίσης, βοηθά στη διατήρηση των απαραίτητων ενώσεων μέσα στο νύχι που ευθύνονται για υγιή κατάσταση νυχιών.

Ένα προστατευτικό στρώμα λίπους αφαιρείται κατά το στέγνωμα της πλάκας του νυχιού. Μετά, ανοίγουν πόροι δημιουργώντας ένα τέλειο μέσο που επιτρέπει στις βιταμίνες να ταξιδέψουν στο εσωτερικό στρώμα του νυχιού. Οι βιταμίνες είναι ενώσεις χαμηλού μοριακού βάρους που διεισδύουν εύκολα στην πλάκα των νυχιών και καθιστούν δυνατή τη διατήρηση μιας καλής κατάστασης του νυχιού. Η χρήση του προϊόντος με βιταμίνες προστατεύει την πλάκα από το στέγνωμα και παρέχει επιπλέον ενυδάτωση. Οι βιταμίνες προστατεύουν το νύχι από το κιτρίνισμα και το ξεφλούδισμα.

Ο δεσμός περιέχει δύο μονομερή - HEMA και Bisoxyhydroxypropyl Methacrylate (BIS-GMA). Αυτά τα μονομερή δεν διαλύονται στην πλάκα του νυχιού, καθιζάνοντας (κολλώντας) στους πόρους του. Κατανέμονται σε όλη την επιφάνεια του νυχιού, σχηματίζοντας ένα γυαλιστερό, κολλώδες στρώμα.

Με τη βοήθεια όλων αυτών των βιταμινών και των χημικών ενώσεων, το Extra Bond Nail Repair δημιουργεί ισχυρούς δεσμούς με τα στρώματα βερνικιού νυχιών και gel, καθώς και προστατεύει τα νύχια από το στέγνωμα!

Δεν είναι τέλειο; 💕

Αυτό είναι ένα προϊόν που προτείνουμε ανεπιφύλακτα σε σαλόνια ομορφιάς και επαγγελματίες! Είναι ένα προϊόν που θα φέρει επανάσταση στο μανικιούρ σας από την πρώτη μέρα! Τι πρέπει να γνωρίζετε λοιπόν για αυτό το προϊόν;

Για ποιους έχει σχεδιαστεί Extra Bond Acid-Free Primer;

  • Για ξηρά νύχια.
  • Λεπτά και νύχια με μηχανική καταπόνηση.
  • Νύχια με τυπικά μικρή διάρκεια φθοράς συστημάτων gel.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα τα συστήματα βερνικιού gel, gel και Polygel.

Πώς χρησιμοποείται;

  • Μετά από ένα μανικιούρ, ετοιμάστε την πλάκα νυχιών χρησιμοποιώντας μια λίμα νυχιών 180 grit.
  • Απολιπάνετε τα νύχια με Dehydrator Didier Lab. Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα Extra Bond Nail Repair στην πλάκα των νυχιών. ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΕΓΝΩMA!
  • Βάψτε τα νύχια σας με Sculpture Color Polybase ή άλλο βερνίκι gel και στεγνώστε τα χρησιμοποιώντας μια λάμπα LED 60s, UV 120s.
  • Aπλώστε ένα Top Coat στα νύχια.

Δοκιμάστε αυτό το προϊόν μόνοι σας, ξέρουμε ότι δεν θα απογοητευτείτε και ούτε οι τυχεροί πελάτες σας!

Επισκεφθείτε τη σελίδα https://www.didierlab.gr/products/acid-free-primer-extra-bond-with-vitamins-didier-lab-15ml?_pos=1&_sid=19e48b5b7&_ss=r για να δείτε και μόνοι σας

Σας ευχαριστούμε!