ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΒΑΣΗ ΝΥΧΙΩΝ

Όλες οι βάσεις είναι ουσιαστικά σχεδιασμένες για την ενίσχυση των νυχιών, αλλά καθεμία από αυτές έχει πρόσθετες λειτουργίες ή τεχνικά χαρακτηριστικά. Τίθεται το ερώτημα, πώς να επιλέξετε την καταλληλότερη για εσάς ή τον πελάτη σας; Θα πρέπει να απαντήσετε σε αυτές τις ερωτήσεις. Σε ποια κατάσταση βρίσκεται η πλάκα του νυχιού αυτή τη στιγμή; Είναι σοβαρά κατεστραμμένη; Ή δέχεται πολλή υγρασία; Παρακάτω θα βρείτε μια σύντομη περιγραφή των κύριων βάσεων βερνικιών της Didier Lab για διαφορετικούς τύπους πλάκας νυχιών και σκοπούς.

META ΒΑΣΗ

Meta Βάση - ενισχύει την πλάκα των νυχιών, είναι ανθεκτική στην υγρασία και στις αλλαγές της θερμοκρασίας. Δυνατότητα επέκτασης έως και 5 mm. Ιδιαίτερα κατάλληλο εάν φοράτε συχνά λαστιχένια γάντια κατά τη διάρκεια διαδικασιών ομορφιάς ή οικιακών εργασιών. Καλοκαιρινή βάση Νο 1.



FIBER OCTAGON ΒΑΣΗ

Fiber Octagon Base - (ΠΙΟ ΔΙΑΣΗΜΗ) - σχεδιασμένη για ιδιαίτερα αδύναμα και κατεστραμμένα νύχια. Χάρη στις βιταμίνες και τις συνθετικές ίνες, επανορθώνει και ενισχύει την πλάκα των νυχιών. Δυνατότητα επέκτασης έως και 5 mm.



RUBBER ΒΑΣΗ

Rubber Βάσηλαστιχένια υφή. Ενισχύει και εξομαλύνει αποτελεσματικά τις βαθιές ανομοιομορφίες. Πιθανή επέκταση έως 5 mm.



RUBBER ΒΑΣΗ ΜΕ ΧΡΩΜΑ

Rubber Βάση με Χρώμα - είναι μια βάση "2σε1", οπότε μπορούμε να παραλείψουμε το στρώμα χρώματος. Ιδανικό για όσες αρέσκονται σε απαλές φυσικές ή κοκκινωπές αποχρώσεις. Κατάλληλο και για γαλλικό μανικιούρ. Δεν είναι κατάλληλο για επέκταση νυχιών.



FIBER ΒΑΣΗ ΜΕ ΧΡΩΜΑ

Fiber Βάση με Χρώμα - "2in1", απαλές, φυσικές αποχρώσεις και πρόσθετη ενίσχυση των νυχιών λόγω των βιταμινών και των σωματιδίων Fiber glass στη σύνθεση. Δεν ενδείκνυται για επέκταση νυχιών.



Μπορείτε να βρείτε αναλυτικότερες πληροφορίες στον παρακάτω πίνακα.